Apparaten en accessoires
Turkse moussaka
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 10min
6 porties
Ingrediënten
-
aubergines in schijfjes (1 cm)400 g
-
aardappelen medium, in schijfjes (1 cm)400 g
-
uien gehalveerd100 g
-
olijfolie30 g
-
tomatenpuree20 g
-
600 g lamsgehakt, verdeeld in 4-5 portiesrundergehakt verdeeld in 4-5 porties600 g
-
water150 g
-
verse tomaten gepeld, in stukken (2-3 cm)500 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
gedroogd laurierblad1
-
tomaat in stukken (0,5 cm)1
-
groene paprika in stukken (3-4 cm)1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
24 g
Calorieën
1472.5 kJ /
351.4 kcal
Vetten
19.2 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
17.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Turkije
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Chili non Carne
1u.
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Stoofpotje van Aubrac
17u. 30min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1u. 30min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5u.
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1u. 10min
Rundvlees Stroganoff
1u.
Kokosnoot en chocoladesorbet
Geen beoordelingen
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1u. 10min
Kip garam masala
50min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Geen beoordelingen
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min